Walking in the Rain in Manhattan, NYC

Tijdje geleden dat ik een wandeling door NewYork filmpje had gedeeld. Ik blijf dit leuk vinden om te doen, heerlijk wandelen en deze keer in de regen zonder nat te worden, erg ontspannen om te doen. En ook nog eens met schemer, mijn favoriete tijd van de dag.😛 In het echt zal ik er nooit kunnen lopen, veel te veel mensen. Maar het geluid is geweldig, regen, pratende mensen, hij is fijn! Wel leuk als je ze bij een stoplicht zit staan en het gaat ook nog eens hard waaien, geweldig. Brrrrrr.

Walking in the Rain in Manhattan, NYC (Binaural City Sounds) 4k Rain Ambience
Relatie Tarot legging

Niet 1 van de makkelijkste maar wel 1 van de interessantste leggingen.

Projectie voorbeeld: Jij bent jaloers maar als reden geef jij je partner de schuld, want die zit bv te lang te bellen met, of geeft te veel aandacht aan iemand. Dus geef jij je partner de schuld waardoor jij onschuldig bent. Zo gaat dat ook met tekortkomingen van je zelf, je bent een klein persoon die altijd groter wilde zijn dan is schijnbaar jou partner groot. Projecteren dus.

Conflict: is een onopgeloste tegenstrijdigheid. Succes met de legging!

Apk Keuring, leen auto.

Gisteren allebei de auto’s naar de apk keuring, meteen een grote en kleine beurt laten geven. Maar ja we moesten wel naar huis dus kregen we een leen auto. Super de luxe maar niet voor mij, ik hou van zachte door zakkende stoelen en veel ramen. Deze stoelen waren keihard, kleine raampjes waar het achterste gedeelte donker was. Stuur bekrachtiging die zo sterk was dat als ik niesde reed ik de berm in. Nee vind het allemaal heel mooi die techniek maar niet voor mij. Houd het wel op mijn 206 en Arjen op zijn 207 of 208 of was het nu 209, nouja, het heeft 4 wielen en een stuur.