Chronisch slaap tekort door hondje Rijnie


Kleine bejaarde Rijnie (17j) heeft last van verlatingsangst, en dan niet in zijn algemeen, maar naar zijn baas Arjen. Arjen vertrekt in de ochtend naar zijn werk en hij zet Rijnie op bed, waar ik nog in lig te nurken. Normaal gaat Rijnie ook slapen en dan worden we rond 10en wakker en dan begint de dag, normaal niets aan de hand. Maar tegenwoordig begint hij al meteen te kreunen als Arjen weg is.
Dat betekend dat ik al tussen 8:30 en 21:00 wakker ben. Niet erg, mooie tijd om wakker te worden, maar ik ben altijd laat in bed. Even achter de PC klooien, serie kijken, wat aan rommelen zeg maar.  En dan slaap ik tussen 2 en 3 uur, bij het gewoon wakker worden rond 10 uur, heb ik toch tussen 8 max. en min. 6 uurtjes geslapen. Helemaal goed toch? Nu de laatste tijd word ik dus door het gekreun 1 a 2 uur eerder wakker en met rond 5 uurtjes slaap trek ik het niet. En dat is vermoeiend, als je dan ook nog actief dingen wil doen dan bouwt de vermoeidheid wel op.

Dus als ik nu bv in huis bezig ga, ondertussen ook met de voorbereiding voor de tarot cursussen bezig ben, en ook nog eens tarot consulten geef, dan ben ik wel echt heel moe van.

We hebben alles geprobeerd betreft medicatie en het enige wat echt helpt zijn rescue druppels, maar goed voor dat die goed zijn ingewerkt (als Arjen ze heeft gegeven om en rond 8:15), duurt dat wel even. Erg lastig in ieder geval, want het gaat in de loop van de dag ook nog eens over in geblaf en dan moet ik hem iedere keer aanraken zo dat hij stopt. Hopelijk komt er een oplossing voor, want eerder slapen gaat niet werken voor een avond mens zoals ik. Dus.

Weet je wat, ik ga een tukkie doen, byby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *