4 gedachten over “Derde Tarot filmpje van Tarot in Nederland

  1. Nou Eddie, je hebt me weer een leuke middag bezorgd. Je onbevangenheid voelt zo prettig aan dat het aanstekelijk werkt. Ik heb tarotlessen gehad een tijd geleden en ben t door jou weer gaan oppikken. Met zienswijzes waardoor ik t beter begrijp nu. Dank je wel. Je begrijpt ik kijk belangstellend uit naar je volgende video . Jammer dat we zo ver uit elkaar wonen anders was ik vast lessen komen volgen. Niet iets om e-lessen te geven?
    Vr gr Marian

    • Bedankt voor je reactie, altijd leuk om een positieve feedback te krijgen. Binnenkort weer een nieuw filmpje waar ik leggingen ga uitleggen. En mocht je iets willen weten of uitleg op willen hebben laat het mij maar weten. Lieve groeten. ps: Waar woon je eigenlijk? Welke stad.

  2. Je hebt mooie handen Eddie en ze trillen helemaal niet.
    Duidelijke uitleg, veel om te onthouden.
    Dat je die kaarten uit je hoofd kent, knap hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *