Eddie update

Wat gaat de dagen snel, nog een week en dan is de maand vakantie van Arjen alweer voorbij. Veel gedaan, dat dan wel weer, veel in de tuin, veel even weg, en vooral verder ontwikkelen in de tarot, via de facebook groep met toch wel weer meer dan 1400 leden. En de site natuurlijk met alle tarot gerelateerd nieuws Tarot in Nederland blijft leuk om te doen.

En nu zijn we bezig met het in elkaar zetten van een online omgeving voor het les geven in de tarot. Dat is wel handig voor mensen die te ver weg wonen en toch een cursus bij ons willen doen.

Dus daarin veel ontwikkeling en ook persoonlijk, zoek toch steeds meer mensen op voor consulten, zelfs een tweede telefoonnummer aangeschaft waar geïnteresseerde mij via WhatsApp kunnen bereiken, link komt ook op Tarot In Nederland site, en ook binnenkort te zien natuurlijk. Wat voor mij spannend is, om toch een beetje privé weg te geven, ook al is dit nummer special voor dit doel in gebruik genomen.

En dit was zo beetje het relevante nieuws.

Ook nog… de buurtvereniging ligt nog steeds op non actief.
… Een paar dagen nadat we de muizen baby’s hadden gevonden en ik uit nieuwsgierigheid ging kijken waren ze verdwenen. Moeder muis is maar van de schrik gaan verhuizen. Groot gelijk, zelf niet aan gedacht.
… We hadden een hakselaar gekocht, wereld ding, alle takken die we nog hadden liggen gingen erin en zijn nu weg. Echt handig.
… Met de hondjes gaat het goed, blijven lief en ondeugend tegelijk.
… We hebben van alles naar de kringloop winkel gebracht, dat ruimt ook lekker op, nu nog een oude naaimachine en een bed dan zijn de grootste dingen weg. Alleen nog de schuur, maar die doen we dan wel legen met een aanhang wagen.

Dus zo, geniet nog van het lekkere weer, groetjes.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *