Effe een privé updeetje

Wat was er even aan de hand. Ik maak gebruik van een pc en een laptop. Ik sla linken op waarvan ik denk dat is leuk voor Eddie Glas site of voor Tarot in Nederland. Maar dat doe ik meestal op mijn laptop, maar werken aan de sites doe ik via de pc, in mijn ‘werkkamer’. Laptop staat in de slaapkamer, waar ik oa netflix op kijk, films en series en rond struint op het interweb.

Maar goed dan zit ik achter de pc en wil gaan werken aan mijn sites en dan denk ik CHIPS, de linken staan op mijn laptop, zo ook met programmaatjes of ander leukigheden. Dus was het wel zat, pc ontkoppeld, en nu een soort docking systeem gemaakt waar ik mijn laptop zo kan neer zetten en via extern scherm en toetsenbord fijn kan werken aan de sites. En ben er heel blij mee, dus ik kan nu de sites regelmatiger updaten met blogjes/berichten. Hij is fijn!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *