Gisteravond… spirituele avond


Deze avond word gegeven door Nancy en Clifford. Het was geweldig, we deden wat testjes en één van die testjes was om te raden wat voor plaatje er in de envelop zat. De keuze stond al op het genummerde envelopje. Bijvoorbeeld zijn het schoenen of slippers. Erg leuk gedaan, had er zelf van de 12, 7 goed. Het is natuurlijk een 50% kans op een goeie keuze. Had het blind leuker gevonden. Een dichte envelop met niets erop en dan proberen te raden wat er in zit.

Tweede test was op de stoel zitten van een iemand die er net op heeft gezeten en dan door de energie die iemand heeft achter gelaten te raden wie erop had gezeten. Ik had nog niet eens mijn kont erop gezet of ik zei Nancy, maar Clifford zat me zo aan te kijken, achteraf verbazing denk ik, dat ik ging twijfelen dus ik zei:”In ieder geval is het 1 van jullie twee”. Bleek het Nancy te zijn, dus meteen goed, yeaaaaaaah! Bevestiging van wat je kan is altijd fijn.

Ik geef ook altijd meteen toe als ik iets niet kan, proberen doe ik altijd, je weet nooit, want je zwakte toe geven dat maakt je sterk.

Was dus een geslaagde avond. Ga er wel mee door maar soms moet ik het laten gaan. Door de cursus en hier en daar een consult ben ik heel moe, wil graag alles geven en soms vergt dat wel wat van je. Als je autisme hebt en dan ook nog eens je hoofd voor een paar uur laten draaien is wel vermoeiend. Maar dankbaarheid is de leukste beloning.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *