Inhaal slag vanaf 17 Juli de hoofdzaken

17 Juli begon de vakantie van Arjen. Eddie gaat dan ook in de vakantie stand.

Het begon met de hitte, 38 graden gemiddeld , wat was dat erg, na een paar dagen wist ik niet waar ik het zoeken moest, echt heel erg. Gelukkig hadden we al een zwembadje gekocht om er even in te plonsen voor verkoeling.

Heerlijk, lekker onder de overkapping, zodat het water niet te koud was.

Nu het lulligste, op de laatste warme dag, 29 Juli verdween van de 1 op de andere dag onze Jorrit.

https://www.amivedi.nl <= via deze link kun je meer informatie lezen. Dus heel erg daar mee bezig geweest, zorgen maken, bedenken wat er gebeurt kan zijn. We hebben zelfs drie mediums ingeschakeld die alle drie natuurlijk wat anders zeiden. Waardoor je meteen weer hoop kreeg en zorgen, want de 1 zei, hij zit opgesloten, de ander hij is aangereden, en nog eentje wist te vertellen dat hij fijn aan het wandelen/spelen was op een bospaadje.

Maar goed de eerste wist het allemaal wel te vertellen hoe en wat er aan de hand was (opgesloten in een schuur maar er waren wel muisjes) dus honger had hij niet.

We hadden op een gegeven ogenblik alle buren met schuren aangeschreven via een briefje in de bus en persoonlijk langs geweest, om schuren te bekijken. We hebben alle schuren nu wel gezien, veel mensen leren kennen, maar geen Jorrit.

Tot Arjen een bericht kreeg op zijn mobiel, begin deze week, dat iemand een zwart witte poes heeft gezien, dus er gelijk op af. En niets…. tot de volgende dag toen zagen we wat in de wei zitten, in de buurt die aangegeven was. Yoepie, maar voordat we goed konden zien of hij het was, vloog hij weg. Dus het is nu op dit moment, was hij het of niet.  Elke dag gaan we nu even naar die plek, in de hoop om hem weer te kunnen zien. We willen wel natuurlijk weten of hij het ook inderdaad is. En dan mag hij blijven waar hij is, als hij gelukkig is, wat we wel vermoeden.  Dus… maar missen doen we hem wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Link => Bored Panda: "Bij deze site ga ik graag even langs, leuke artikelen..."