Joehoe graancirkels in het gras en kleine mini wormpjes (larven).

Graancirkels zijn de afdruk van auto banden die in het gras hebben gelegen en foto 2 was weer eens een raar verhaal.

Ik heb al jaren (uit luiigheid) een onderkant van een konijnenhok liggen, eens met aarde gedaan om iets te kweken, wat weet ik niet meer, maar goed. We waren eens bezig met de tuin op te ruimen en ik had deze bak ergens heen getrokken zo van, dan ruim ik hem wel op. Gisteren dacht ik met grasmaaien, ben klaar met die bak, en wilde er ook gaan grasmaaien. Tilde de bak op en trok hem weg, schiet er ineens iets onder vandaan, ik denk ow een kikker of zo want ik zag totaal niet wat het was. Dus ik was er klaar mee en ik kijk om en denk he bah een larve van een meikever. Die had ik eens een keer gezien en met opgraven van een struik en die zijn erg vies om te zien. Maar deze larve was wel erg bewegelijk. Liep er naar toe en zag een heel klein rozig wurmpje (baby muisje) die lag te kronkelen. Gingen 2 gedachten door me heen, ‘ow zal ik er ook een paar door de zware bak over de grond te slepen hebben vermoord en moet het nu dood’. Toen maar even met Arie gesproken en die had het over ‘wc rolletje baksteen en bam er zo boven op’. Maar ondertussen zag ik iets van een nestje en begon meteen er in te wriemelen, en er rolde er nog een stuk of zes uit. Ik kon het niet over me hart krijgen om ze te vermoorden, dus de bak weer terug gesleept, stuk steen eronder zodat moeder muis er weer makkelijk onder kon. En nu maar hopen dat ze het overleven. Ik dacht als ik stiekem ga kijken en ze zijn dood, dan is het maar zo, maar ga niet iets moedwilligs dood maken. Zo dus.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *