Na een paar dagen griep, eindelijk weer wat beter! + update

Ongelofelijk dat je met dit mooie weer zo ziek kan worden, maar gelukkig weer wat opgeknapt. Alleen nog af en toe wat pijnlijk hoesten met hier en daar een warmte wave. Maar het gaat beter, pfffff, ik had ook helemaal even geen zin in dingen doen. Maar ondertussen ben ik op de helft van seizoen 6 van de serie Dallas, joehoe. Ik vind het echt leuk worden als Sue Ellen wraak gaat nemen op JR, maar dat duurt nog even. Groetjes.

Update: Yeaaaaah, ben weer beter, dus kan weer gaan bloggen. Het is maar niets als je ziek bent, heel soms moet ik nog hoesten en dan komt het van heel diep, maar voor de rest gaat het weer beter. Ben ik wel heel blij mee, groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Link => Bored Panda: "Bij deze site ga ik graag even langs, leuke artikelen..."