Narcisme en mijn theorette…

Een tijdje geleden had ik een theorette, zie ook “Selectief horen en zien” ondertussen weet ik wat het is, narcisme. Ik vertelde een aantal dingen en heb deze opgezocht op internet, waardoor ik er achter kwam dat we het over narcisme hebben.

Ik vind het heel erg en heb ook medelijden met deze mensen, ze zijn niet te helpen en zeker niet door een “gewoon” mens. Ondertussen kan ik je ook vertellen dat ik niet meer bevriend ben met deze mensen. Ja helaas meervoud, ik heb het meteen opgegeven en er is op de dag van vandaag geen enkel teken van leven gegeven. Fijn voor mij dat het op deze manier opgelost is en dat ik nu weet waar het vandaan komt, maar pijnlijk is het wel en met de tijd zal het dan ook moeten slijten. Maar ik hoef niets meer te begrijpen of af te vragen, het is nu klaar.

Zie: https://www.psychologiemagazine.nl

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *