Nieuwe poes/ kater, Keesje.


We zijn vandaag naar het asiel geweest om te kijken of er iets voor ons tussen zat, na een half uurtje van de 1ne kamer naar de andere kamer te zijn gelopen kwamen we Keesje tegen. Bolleke, zoals we hem/ haar gaan noemen, word Dinsdag opgehaald, we weten op dit moment niet of het een poes of kater is omdat dit ons niet interesseert. We hoorde het verhaal en we konden hem/haar niet achterlaten. Het verhaal in het kort, mensen krijgen kinderen, kinderen gaan lopen, kinderen vinden poesje leuk, staartje trekken, zeulen met de poes, ect. En de poes zegt “bekijk het maar” en reageert niet zo vriendelijk terug. Poes moet dus weg, nee niemand wil poes hebben, dan maar het asiel in.

Fijn weer, daar zit je dan in het asiel als 2 jarige poes, zo ben je veilig in een huis en zo word je van de 1ne dag op de andere dag naar het asiel gebracht. Niks is fout of goed, maar het is wel sneu voor het poezuh beest.

Maar goed, Bolleke is welkom bij ons en het liefst nemen we ze allemaal, maar dat kan niet. Hij/zij past mooi bij onze Poekie, ook van het asiel. Rustig, fijn de “kat” uit de boom kijkend, af en toe speels en vooral  zelf vragend om aandacht. Lief en lief gaan heel goed samen. Hou je op de hoogte van Bolleke. (ben helemaal verliefd op het witte stukje van het pootje).


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *