Nog een jeugdsentiment Saturday Night Fever

Nog steeds een indrukwekkende film, maar goed dat zal wel komen om dat ik ook grof uit ging in de jaren 80. Mijn eerste Disco bezoek was in het Skopje Drenthe, op een middag, mee gesleurd door een ouder nichtje. Was 14 geloof ik, ging helemaal uit me dak van Thelma Houston – Don’t Leave Me This Way Heerlijk de simpelheid van toen, mensen waren ook nog niet zo wijs als nu, nu weet iedereen alles. Toen was het gewoon een biertje, dansen, flirten en plezier maken. En mijn eerste officiële disco bezoek was 1979 op een zomerse zondag middag in de Marathon Den Haag, ik was 16 jaar. En de plaat die draaide waarop ik binnen kwam was Liquid Gold – Dance Yourself Dizzy En vooral van de bas die je buiten hoorde, als je aan kwam, kreeg ik vlinders in mijn buik. En toen kwam de periode dat ik naar de Marathon ging op Donderdag avond, Vrijdag avond, Zaterdag avond, Zondag middag en avond. Echt erg eigenlijk. Hahaha.

Saturday Night Fever, You Should Be Dancing, Bee Gees, John Travolta 720p HD

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *