Nou, het is gedaan, 2020 is niet meer

En hoe snel gaat het dan ook meteen, twee keer hoesten en we zijn alweer op de vierde dag van 2021. Ik keek even achterom, mijmerde wat, deed een dutje en oops het is 04 Januari 2021.

Ongelooflijk, maar goed, ben nog steeds bezig met de kerstdozen uit zoeken. Was even voor de kerstdagen begonnen, meteen wat neergezet beneden in de woonkamer voor de gezelligheid en staan nu alweer klaar op de kleine eettafel om opgeruimd te worden. Maar de kerstboom laat ik nog staan, zolang mogelijk. Ook zal het niet gebeuren maar vind het zo fijn als het sneeuwt en de boom staat er nog.

Het kerstcadeautje DJI Pocket Camera staat in het raam kozijn, wat dingen geprobeerd maar allemaal met weinig licht dus binnenkort een test video maken in het daglicht en dan natuurlijk uploaden naar YouTube.

Jaja staat heel wat te gebeuren in 2021, spiritueel en met de tarot. Wel leuk natuurlijk, alleen nog even geduld hebben met Tarothuis betreft consulten en cursussen geven waar ik wel weer erg zin in beging te krijgen, ook wetend dat in die tijd er een avond bij komt voor spiritualiteit. Leuk leuk leuk.

Dus ondanks de pandemie die over een half jaar verdwenen is, staan er fijne dingen te wachten. Mooie tijd om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. Dit wilde ik even kwijt.

Lieve groeten, Eddie.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *