Opvallend nieuws

Egels massaal slachtoffer van robotmaaiers: ‘Maai niet ’s nachts!’
Dit vind ik dan weer zo erg, zo onnodig. Arme kleine onschuldige egeltjes, die uit schrik een bolletje worden en dan scherpe messen je even vermoorden of blijvend verminken. Gemak dient de mens, maar dan wel met moord machines. Lees verder op ad.nl, bij het artikel staat een niet zo fijne foto!

Het internet is 50 jaar oud: herinner jij je deze dingen nog?
Erg grappig om te lezen, ik wist niet dat het Wereld Wijde Web pas in het jaar 2000 was gekomen dacht veel eerder. Maar dat zal wel te maken hebben gehad dat ik al in het begin (1985) zelf met DOS (Disk Operating System) werkte. Soms mis ik die tijd wel eens, na Windows XP is een beetje de lol eraf gegaan. Lees verder op ad.nl, staan wel leuke dingen in het artikel.

Ruzie om armleuning in NS-trein escaleert: ‘Het bloed spoot er echt uit’
Hier moest ik gewoon om lachen, te dom, te simpel, maar toch de geest van deze tijd? Nederland kan beter tegenwoordig “Klein Amerika” genoemd worden, alles wat in Amerika gebeurt word in Nederland geïmiteerd, altijd zo geweest en zal altijd ook zo gedaan worden. We zijn gewoon een te klein land om dat aan te kunnen. Lees verder op ad.nl, let op, foto van bloed op de grond.

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *