Owow, had ik weer, zo dom…

Het verhaal gaat ongeveer zo…

Ik drink geen cafeïne, behalve als ik het even nodig heb, bv wakker worden, moeten focussen etc.

Ik had van mijn schoonmoeder een pot oploskoffie gekregen met cafeïne, daar nam ik dan af en toe een schepje van. Dat gaat makkelijk want van dezelfde merk heb ik de cafeïne vrije koffie. Wat ik dan ook doe is soms een schepje oplos chocolade poeder erbij voor de smaak, even wat anders zeg maar.

In het keuken staat dus eerst mijn cafeïne vrije koffie, dan de met cafeïne en dan de chocolade poeder. Van voor naar achter. Maar gebruik ik nu de chocolade poeder moet ik de ander twee tijdelijk op het aanrecht zetten, zodat ik ze weer netjes terug kan zetten. Eddie is vrij opruimerig.

Wat is er nu gebeurt, heb de normale en de cafeïne vrije koffie om gedraaid en zo terug gezet in het kastje. Nu heb ik soms een druk leven, en ook natuurlijk dat sowieso de tijd snel gaat, ik vaak dingen doe op automatisch piloot zonder op te letten. Dan zit ik een flow, dingen uitdenken of focus vast houden. En deze afgelopen dagen had ik het dus druk, druk en druk.

Dus zonder te kijken en op te letten dronk ik dus de afgelopen dagen cafeïne, wat resulteerde in dat mijn hoofd alle kanten op ging behalve de goeie, ik een waterval van woorden was, alles tegelijk deed, en slecht sliep.

En de koffie smaakte mij ook niet meer, dus toen ik mijn tweede kop koffie in schonk, zag ik het ineens en kwam er dus achter dat ik al een derde van de pot had gebruikt. Nou ja beter laat dan nooit. Ben er niet echt blij mee. Zo dus.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *