Tarot cursus voor beginners andere groep les 3


Was weer een fijne cursus les. Ik vind het altijd prettig dat cursisten je veel vragen, is een test voor mij of ik inderdaad zo wijs ben (met tarot) en ik wil zo veel mogelijk info mee geven.

Deze keer hebben ze, net als de andere groep huiswerk mee gekregen (dat krijgen de cursisten elke week mee), maar deze keer moeten ze een legging doen over de voorouders.  Met oa familie thema (kaart1), de zwakte van de familie (kaart2), kracht in de familie (kaart3) en (kaart4) de uitdaging voor je zelf, met de vraag wat is de grootste uitdaging op dit moment. Kaart 3 (kracht) laat dan tevens zien wat voor kracht je familie heeft ontwikkeld en wat er voor kracht in jou zit.

Ik ga voor de grap deze ook doen, ben ik heel benieuwd naar, ik had deze namelijk nog niet gedaan.

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *