Vandaag gaan ik lekker bezig zijn in de tuin

Vandaag lekker bezig in de tuin (overkapping) en kijk wel hoe ver ik kom met opruimen en zo, ik maak in ieder geval foto’s.

13:35, het is toch meer werk dan ik dacht, wat een zooitje onder de overkapping.

15:20, toch alles met de hand schoonmaken, dat is een werk, met de hogedrukspuit gaat het toch niet zo geweldig. Ja als ik daarna het met de hogedrukspuit doet, maar ja, stapje voor stapje komen we er ook.

Zo was het...

Zo was het…

Zo is het...

Zo is het…

Wat je niet op de foto’s ziet is dat ik de helft van de overkapping een sopje heb gegeven, zat helemaal onder de alg. De overkapping is wit, dus je ziet alles erop, gelukkig heeft het goede beschermingslaag dus het was met een kleine oude handdoek te doen. Alleen moest ik elke keer boven mijn hoofd werken en dat is vermoeiend. Maar goed had de tijd aan mijzelf, tenslotte kom je er wel. Nu nog de loungeset neer zetten en we kunnen weer.

De ander kant laar ik expres nog niet zien wat dat is wel opgeruimd maar rommelig nog. Donderdag ga ik de andere helft doen en dan oe ik ook de tafel met de hoge druk spuit. Geweldig ding maar niet om hardnekkig vuil weg te halen. Om vuil weg te spuiten is tie geweldig. Maar de overkapping krijg ik het er niet schoon mee.

En als ik dan klaar ben ga ik de boven kant doen, ook een uitdaging. Maar dat zien we dan wel weer. Groetjes.

Deze bijdrage is gepubliceerd in Blog, Foto en getagged met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Link => Bored Panda: "Bij deze site ga ik graag even langs, leuke artikelen..."