Wachten duurt lang op mijn nieuwe mobiel Samsung Galaxy met Ukkie en Tiny

Vanaf 5 Juli zal mijn nieuwe mobiel komen, met die gedachten had ik zo iets, ow fijn foto’s maken en uploaden naar deze site. En daar heb ik zo zin in dat ik nu wel erg ongeduldig begint te worden. Aan de andere kant is het wel weer zo, waar je lang op wacht is de bevrediging alleen maar groter.

Foto: Ik met een nieuw zonnebril, deze is zo groot dat ik hem over me gewone bril kan dragen. Hahaha.

Maar goed nog 4 dagen en dan misschien is de mobiel er… groet.

Zo zit ik dus aan mijn werk bureau, hondjes naast me op de hondenkussen en ze slapen ook nog eens. En de zelfde kamer heb ik ook mijn strijk staan, dus ik ga van strijk naar bureau en weer terug. Hahaha, erg handig.

De hondjes volgen me overal naar toe, als ik naar beneden gaat, is Tiny die op zijn rug gaat liggen, in de gang, want die moet opgetild worden en dat is zijn manier om te zeggen, til me! Hij durft niet naar beneden te lopen, en Ukkie is al halverwege om kijkend van kom je nog. Maar naar boven gaat het net andersom, Tiny is al boven en Ukkie is onder aan de trap aan het twijfelen. Gekke beestjes, en ze snurken ook nog.

Was aan het bedenken nu, dat ik hoop dat de nieuwe Samsung ook een aantal filters heeft op de camera, die ouwe kop van mij houd het niet zo op foto’s (lol).

1 reactie

  • Het heeft wat langer geduurd maar hij komt als het goed is vandaag aan, de nieuwe smartphone. Joehoe.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *