Wat de Corona pandemie bij mij gaat achter laten (update)

Update: extra filmpjes…

Nu in ieder geval veel rust, weinig verplichtingen, geen gezoen en geknuffel, wat ik helemaal niet erg vind. Ik denk dan ook dat ik het bij tijd en wijlen de pandemie zal gaan missen.

Ik denk namelijk ook dat mensen helemaal raar gaan worden als de pandemie achter de rug is. Ik denk niet dat het leven opgepakt gaat worden zoals voor de Corona. Maar meer de drang gaan krijgen om het leven te vieren, dus meer feesten en genieten van het leven.

Wat het mij gegeven heeft is meer inzicht in wat echt en nep is, wat er geprobeerd word jou wijs te maken en wat daarvan echt is. Vooral op sociale media, en dan waar beeld aan te pas komt. Zoals Instagram (nep foto’s, door filters, fotoshop ect), YouTube, de vele acteurs die via dit medium naar voren komen, met fake emoties om kijkers te trekken. Zoek maar op “reaction first time hearing”. Net echt, songs die al jaren bestaan, en over bekend zijn en als je die niet kent je echt wel onder een steen moet hebben geleefd. Waar ik dan vooral om moet lachen zijn de tranen trekkers, tuurlijk.

Wat ook erg zijn de filmpjes met zogenaamde “trick my wife”, ja hoor, tuurlijk. Sommige zijn zo doorzichtig. Maar goed, struin maar even fijn op YouTube. In ieder geval zijn mijn ogen er voor open gegaan. Wat heel jammer is want ik dacht dat bv realiteit series echt waren, alles is gescript. En dan heb ik het niet over de Meilandjes die zoveel geld vergaren met alles wat nep is. Wist je dat ze weer gaan verhuizen, jaja, het moet toch ergens over gaan, als je niet meer hoeft te werken en toch een nieuwe serie wil maken. Gekkigheid, het is net één en al eigen reclame, voor de wijn en andere onzin wat ze er uit poepen.

Ik keek namelijk alle “houswives off”, en die kan ik dus niet meer kijken omdat alles nep is en in scene gezet. Maar goed, zo dus.

Voorbeelden van neppigheid…

OMG…my heart is so full…. First time listening to SUSAN BOYLE – I DREAMED A DREAM | REACTION
QUEEN – BOHEMIAN RHAPSODY ( FIRST TIME REACTION )
FIRST TIME HEARING Phil Collins – In the Air Tonight REACTION

Deze is ook net echt, jaja, trap er ook echt in dat zij er in trapt. DUH! 10 sterren voor de actrice.

SCARY PAINTING 😱😨

Nog eentje van deze aanstelster… moest er gewoon om lachen…

First time listening to SHAKESPEAR'S SISTER – STAY | REACTION

Zelfde dame, maar dan een aantal video’s later, wat is er mis gegaan in de tussen tijd? Te weinig kijkers? Gooi je ballen maar in de strijd, gekkigheid allemaal.

QUEEN – SOMEBODY TO LOVE – WILD REACTION – BEST REACTION EVER!!!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *