Wat mij nu weer gebeurt (Kellee Patterson)


Betreft “Kellee Patterson – Turn On The Lights”

Vroeger had ik best veel elpees, en 12 inches, zeker meer dan 1000, nooit geteld trouwens. 5 a 6 jaar geleden allemaal (met de verhuizing) naar het grof vuil gebracht, ontzettend veel spijt achteraf natuurlijk. Maar goed, “thats life”, wat kan je doen. Maar ik had een lievelings- elpee van Kellee Patterson en die heette Turn On The Lights. Als ik wat down was dan draaide ik deze, song alle liedjes mee. Heerlijk. Over smaak gaan we natuurlijk niet discussiëren.

Maar goed, om de zoveel tijd word ik er aan herinnerd of zo en dan ga ik er naarstig er naar op zoek. Maar kan hem nooit vinden en zeker niet digitaal. Deze keer was het weer raak, zoeken, zoeken en zoeken.

En ja hoor gevonden in elpee vorm, niet blij mee, maar vooruit, dadelijk is er helemaal niets te vinden. Dus link naar marktplaats waar ik hem gevonden voor €4.50, deze gelijk in mijn favorieten gezet, wel verzend kosten €6.50, dat word dan een tientje, maar ik wilde er nog even over nadenken niet over het geld maar over de elpee zelf.

Vanochtend bedacht ik, heb wel geen afspeel apparatuur om de elpee te beluisteren, maar ga hem gewoon kopen, neemt weinig ruimte in, en eet geen brood en misschien kan ik hem bij iemand om laten zetten naar een mp3tje.

Deze ochtend toch maar weer zitten zoeken naar een digitale versie, kon niets vinden, zelfs bij YouTube van alles gevonden van Kellee Patterson maar niet deze elpee. Maar goed per ongeluk een titel ingetoetst en ja hoor, gevonden! Heel de elpee. Yeaaaaaah! Blij mee. Nu aan het beluisteren. Geweldig. Be Happy!

=> link naar marktplaats

1 reactie:

  1. Ben er echt blij mee, al 2 keer alle liedjes beluisterd, meteen allemaal herinneringen. Weet nog zelf waar ik hem gekocht had, op een braderie in Rijswijk. Hahaha ik kon haar niet eens, maar was toen heel erg op de lengte van de liedjes (autisme). Die moesten namelijk meer dan 6 minuten duren, en er staan twee liedjes op die langer dan 6 minuten duren. Easy Peasy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Link => Amateur Film Platform: "Oude en nieuwe filmpjes kijken gemaakt door "amateurs"