Yeaaaah, eerste kerstdag en wat een verrassing

Lagen er toch ineens pakjes onder de boom, wat een verassing. Arjen zei eerst de bovenste van de stapel en dan de volgende ect. Ik pak het eerste pakje uit en er komt een klein doosje uit met een bijen zeepje met honing geur. Ik dacht, leuk, tweede pakje kwam ook zeepjes (3x) uit maar dan in bloemetjes vorm, lekkere geurtjes. Het volgende pakje , 3 van 4, was een SD kaartje van wel 128 gig, heel blij mee, want ik maak vaak gebruik van SD Kaartjes. Zoals op dit moment heb 1 van 32 gig en 2 van 16 gig in gebruik voor mijn mp3 muziek. Dus ik dacht gelijk ow wat goed, hoef ik maar 1 SD kaartje te gebruiken, handig…

En toen kwam het laatste pakje, met moeite open gekregen, Arjen had het goed ingepakt. En wat kwam er tot mijn verbazing uit, een DJI Pocket Combo <= link gaat naar bol.com. Ik was flabbergasted, ik kon even niet reageren, jeetje, heel blij mee. Wel heet wijs besloten om de camera maar even op zij te leggen tot na de kerstdagen, mij kennende duik ik meteen er boven op om vervolgens alles uit te proberen en zo. Maar het risico zit er dan in dat ik alleen maar met de “pocket” bezig gaat. Nee, is wel gezellig als ik aanwezig ben met deze dagen.

Lekker eten, heb broccoli soep gemaakt, rollades gebraden met kruidnagel, op zijn fries zeg maar. Eigen gemaakte patatjes gaan we maken, en verschillende “gezonde” toetjes nemen we nog toe. Ow en natuurlijk groente… hahaha.

Jaja het word wel weer wat, en voor je het weet is het zo weer voorbij. Vanavond bel afspraak, met druivensap (wijn), niet dat ik de druivensap bel, maar druivensap erbij, word ook gezellig.

Dit is hem dus de DJI Pocket Combo, heel blij mee, ga ik echt hele leuke dingen mee doen.

Video bloggen, tarot les videootjes, gewoon wat ik leuk vind ect.

Heb toch wel het gevoel dat het een leuk jaar word, met veel groei en ontwikkeling.

Kan niet wachten, maar eerst een vaccin krijgen tegen Corona. Is wel zo fijn, ben er helemaal klaar mee.

Joehoe, Merry Christmas!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *