Zo het warme weer is over en dat is fijn

Zondag workshop tarot, ik dacht ga toch maar even wat grasmaaien want het gras stond alweer enkel hoog, en het padje naar de deur werd steeds moeilijker bereikbaar. Veel hobbels en bobbels, was eigenlijk ook vergeten dat we onder het gras tegels hebben, dus beginnetje gemaakt met het weghalen van het gras op de tegels, zie tweede foto. Ach we zijn zo makkelijk, alles wat groeit en bloeit vinden we prima, maar ja tot dat. En tot dat is nu aangebroken, dus fijn op de knietjes van het weekend om toch meer tegel bloot te gaan leggen.

Ik vind de natuur heel bijzonder even niet opletten en je hebt groen in allerlei gaten en scheuren, vergeten bloempotten met aarde. Je muren vol met klimop, maar ja dat is het risico als je niet van tegels houd. Maar je krijgt er veel voor terug, mooi grote bomen, beestjes, oa veel vogeltjes, geweldig. Lekker buiten zitten in je eigen tuin met allerlei gekwetter en vogel gedoe, erg gezellig.

Maar een vlak padje naar je deur is wel handig, vooral voor bezoek. Maar ik blog het dan wel weer, groetjes.

3 reacties:

 1. Eddie top wat goed dat je het gazon hebt bijgehouden erg leuk te zien deze blog kom er nu net pas achter dat je intraweb website bestaat.

  hoe was de workshop tarot, ik wil dat ook een keertje doen lijkt me erg inzichtsvol
  oja en wat heb je een mooie tuin/huis!!!

  ik vind natuur ook heel fijn, lekker er tussen uit van alle prikkels even helemaal zen worden

  ik zal je blog bijhouden ben benieuwd naar je nieuwe berichten 😉

  groetjees

  Vinnie

  Joehe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 


Link => Kadaza: "De visuele startpagina & webgids"