Zoontje draagt zelfde jurk als moeder

De kleine Max mocht een outfit uitkiezen voor de bruiloft van zijn ouders. Zijn pakje moest wel passen bij het kostuum van de bruid en de bruidegom. Max koos echter niet voor de kleding van zijn vader, maar wilde liever net zo’n mooie roze jurk als zijn moeder.


Tegen Elite Daily vertelt Lulu, de moeder van Max, dat haar zoontje helemaal onder de indruk was van de trouwjurk van zijn moeder. „Hij danste in het rond en zei; ‘Ik wil ook een grote roze jurk voor de bruiloft!’. Ik vroeg nog; ‘Weet je het zeker? Wil je niet een klein, stoer pak?’ Maar nee, hij was zeker van zijn zaak.” En zo geschiedde. Max kreeg een jurk die erg veel leek op de Vera Wang-jurk van zijn moeder.

EERSTE KEUS
Later in het jaar vroeg Lulu hem nogmaals wat hij wilde. Maar hij bleef bij zijn eerste keuze. „Ik heb een aantal outfits met hem bekeken, zowel jurkjes als pakken. Maar uiteindelijk koos hij voor een roze jurk die veel leek op mijn trouwjurk”, vertelt Lulu. En we moeten toegeven; de jurk en bloemenkrans staan hem fantastisch! Na de ceremonie kreeg Max het warm en verruilde hij de jurk voor een korte broek en een shirtje.

1 reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *